Covid-napló mindhalálig

2021/03/25. - írta: Quarantinediary

Ollózások

Egy családanya drámai harca olvasható az egyik közösségi oldalon néhány napja. Az 52 éves nő életének utolsó két hetét lehet nyomon követni a tünetek megjelenésétől egészen addig a pontig, amikor szkafanderes ruhába öltözött orvos közli a férjjel a halál szomorú hírét. A tragikus esetről a Családi Net oldala számolt be. 

A férj kérésére – aki szintén elkapta kórt, és jelenleg is kórházban fekszik – készült el az utolsó két hét eseményeiről a beszámoló. A Covid-napló megjelentetésének a céljáról még maga a családanya, Gabriella írt utolsó üzeneteinek egyikében: 

…fel kell hívni mindenki figyelmét ennek a rohadt vírusnak a veszélyeire. Mi mindent megtettünk, hogy ne kapjuk el. Maszkot hordtunk, nem használtunk tömegközlekedést, kerültük a nagy boltokat, fertőtlenítettünk. Mégis bekúszott az életünkbe, és végzetes pusztítást csinált.

N. Gabriella számtalan közösségi rendezvény mozgatórugója volt, pár hónapja töltötte az 52. életévét. Cukorbetegségét könnyedén kordában tartotta. A családja biztonsága miatt is a járványvédelmi előírásokat betartotta: maszkot hordott, sűrűn mosta a kezét, kerülte a tömegközlekedést. A tünetek mégis jelentkeztek nála, emiatt azonnal telefonált a háziorvosának... (A teljes irás  itt olvasható el ) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vkarantennaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr316479578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása